menu Home

Disclaimer


De getoonde informatie is zorgvuldig samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor foutieve of onvolledige informatie. De verstrekte informatie is een indicatie. Deze kan ieder moment zonder  aankondiging worden gewijzigd.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website of de gebruikte modules. Aan de berekeningen die met behulp van de gebruiker verstrekte gegevens tot stand zijn gekomen, kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is een indicatie die elk moment, zonder aankondiging  kan worden gewijzigd.

Wij stellen alles in het werk om misbruik te voorkomen. De informatie is zorgvuldig samengesteld. Wij zijn niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet worden verzonden.

De links die wij gebruiken naar andere websites zijn alleen bedoeld ter informatie van de gebruiker. Deze websites worden niet door ons onderhouden, gecontroleerd of goedgekeurd. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de toegankelijkheid en inhoud van websites van derden. Wij garanderen ook niet dat zij vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.

Alle op deze website afgebeelde gegevens, waaronder teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, namen, handelsnamen, logo’s, woord- en beeldmerken zijn eigendom van of in licentie bij ons dan wel andere partijen. Deze worden beschermd door het auteursrecht, het merkenrecht of een ander intellectueel eigendomsrecht. De getoonde informatie is zorgvuldig samengesteld. Het is verboden het materiaal op deze website te kopiëren, te verveelvoudigen, door te sturen, te verspreiden, openbaar te maken of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden. Ook niet in bewerkte vorm.

Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken stemt u in met de hierboven beschreven voorwaarden en beperkingen.play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play