menu Home

Aanbevelingen


Linda Estelle is een professionele en vooral lieve coach. Ze stelt je erg op je gemak, waardoor je de rust in jezelf vindt, als je dan al zenuwachtig was. Ik heb de samenwerking als super prettig ervaren en gun iedereen deze kans!

Shaniv W.

Heb al een aantal keer zangles/performance les gehad van Linda en elke keer leer ik weer nieuwe dingen. Linda geeft duidelijke instructies zonder een smaak op te leggen en is creatief en enthousiast. Haar lessen zijn geschikt voor alle niveaus maar met name wat meer gevorderde zangers/zangeressen kunnen veel leren van Linda. Zeker een aanrader!

E. McPherson

Lind Estelle heeft een fijne positieve energie. Stelt je snel op je gemak. En is heel toegankelijk! Ik ben heel blij met haar als zangcoach!

M. Amsdorf

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

K. Peters

Linda is een vakkundige en hele sociale vrouw. Ze geeft goede tips tijdens zangles en heeft veel ervaring. Ik ervaar het als zeer prettig, mede door haar rustige uitstraling. Een aanrader!

S. Molina

Het is voor mijn dochtertje en mij elke keer een geweldig ervaring om les te krijgen van Linda. Linda is zeer professioneel, maar er is bij haar ook ruimte om lol te hebben.Ik merk dat we vooruitgang geboekt hebben in onze zangtechniek en durf. Linda kijkt heel goed naar wat je nodig hebt om de ademsteun correct te kunnen toepassen en je voordelen ervan te ervaren in je zang, want dan wordt zingen leuk en geen strijd meer die je voert met je stembanden. Dank je wel Linda!

F. Gblaplay_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play