menu Home

Masterclass Stage Performance


Masterclass Stage Performance

Voor wie:

Deze Masterclass is voor iedereen beginnend of gevorderd die zijn Stage Performance skillz naar een hoger level wil brengen. Deze Masterclass

is voor zanger(essen) beginnend als wel gevorderd. Juist in een gemengde, creatieve groep kun je op verschillende manieren van elkaar leren.

Wat krijgt je ervoor:

Iedereen krijgt de mogelijkheid om exclusief met Linda te werken aan expressie, uitstraling, moves en de verbinding te maken met de muziek, publiek en zichzelf.

In een groep beperkte groep deelnemers werk je aan je zelfvertrouwen, moves, interactie met het publiek en expressie.

Linda gaat samen met jouw intensief aan het werk zodat je alles uit je podium presentatie haalt wat JIJ nodigt hebt.

Inhoud programma:

We starten de Masterclass in een groepssessie waarin ik jullie op stevige muzikale vibes ga coachen om uit je comfortzone te stappen. En ik

 geef jullie tips en tools die je gelijk kunt toepassen bij je interactie met het publiek. We gaan weinig praten en vooral lekker veel DOEN! Een echte energizer!

Daarna ga ik met iedere deelnemer exclusief en individueel aan de slag. We werken aan zelfvertrouwen, tekstinterpretatie, mic handling, interactie met het publiek, zang /spraak, beweging en uitstraling.

De toeschouwende deelnemers krijgen door het kijken, veel tools mee die ze kunnen toepassen in hun eigen Performance. Kijken is net zo leerzaam als doen!

Om goed te kunnen inspelen op je publiek en/of je band, is improvisatie super belangrijk! Improvisatie kan je ‘redder zijn in nood’.

We gaan dan ook vanuit improvisatie in duo vorm aan de slag. Door samen te werken aan een minder voorbereid nummer, ontstaan er juist weer nieuwe ideeën en vibes’. Je leert hoe je positief kan omgaan met onvoorspelbare en spontane situaties. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen op het podium en inspiratie om nieuwe dingen uit te proberen. Daarnaast geef ik je tools die je altijd kan toepassen in je eigen Stage Performance.

Just go with the flow! We doen dit samen in een veilige omgeving waar niets fout is en waar je mag leren. Ik ga samen met jullie aan de slag.play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play