menu Home

Zanglessen


Online zangles


 

Zuiver en vol zelfvertrouwen leren zingen!

De zanglessen zijn live online via ZOOM. Dit betekent dat iedereen mijn lessen kan volgen waar je ook bent. In het begin had ik zelf best wel wat weerstand in het online lesgeven. Inmiddels ben ik en de leerlingen als wel cursisten erg enthousiast. Iedereen is blij verrast over hoe ontspannen en effectief de online lessen zijn. En uit ervaring blijkt dat leren vanuit je eigen vertrouwde omgeving je prestaties verbeterd.

Online Zangles is voor iedereen. In mijn zanglessen leer de basis van zingen en gaan we JOUW sound ontwikkelen. De lessen worden aangepast op jouw niveau, behoeften en stijl.

Hoe zien de lessen eruit:
Onderdelen van de les zijn o.a: stemtechniek, ademsteun, tekst beleving, houding en zelfvertrouwen. Tijdens het zingen ga ik samen met jouw op zoek naar jouw eigen geluid. Mijn lessen zijn dynamisch, leerzaam en ‘hands on’. Dit betekent dat je tools en technieken krijgt waar je direct mee aan de slag kunt. Dus wil je leren zingen, je sound verder ontwikkelen dan ben je bij mij aan het juist adres.

Wat heb je nodig:
-een laptop, I-pad of een computer met camera
-je mobiel om begeleidingen of karaokes af te spelen

Lespakketten zijn 6 maanden geldig

een Online Zangles duurt 45 minuten

Lessenpakket van 10 lessen korting 3 kwartier

Betalingstermijnen2 termijnen1 termijn
Volwassenen€ 144,-€ 288,-
Onder de 21 jaar€ 119,-€ 238,-

Losse zanglessen

Volwassenen€ 36,-
Onder de 21 jaar 27,50

 

Stuur een bericht via onderstaand formulier als je een afspraak wil maken voor een kennismakingsles of als je een vraag hebt

     

     

         play_arrow skip_previous skip_next volume_down
    playlist_play