menu Home

Applaus voor jezelf


Muziek is een bijzondere kracht.

Het ontroert ons, motiveert ons en het helpt ons om te communiceren en onze gevoelens te uiten.

‘Applaus voor jezelf‘ is een training waarin we op ongedwongen en muzikale wijze gaan werken aan je zelfvertrouwen, zelfwaardering en communicatie. Dit doen we door middel van een “Stage performance”. In deze training krijgt iedereen een “Podium” om zichzelf te laten zien en te ‘Shinen’. Het “Podium” is namelijk een plek voor ons allemaal. Iedereen mag en wil gezien worden. Het is misschien spannend en tegelijk tijd een bijzondere plek. We gaan dan ook samen intensief aan de slag zodat je alles uit jouw ‘Stage Performance’ haalt wat JIJ nodigt hebt om vol zelfvertrouwen jezelf te laten zien. Je hoeft niet muzikaal te zijn of ervaring te hebben in muziek om hieraan deel te nemen.

Wat ga je doen:

Je gaat een presentatie geven op muziek.

Dit mag in de vorm van zingen, spitten(rappen), Spoken Word of sprekend.

Je kiest via You Tube een karaoke versie van het nummer welke je graag wil doen. Je mag ook zelf muziek meenemen op een USB.

Als je kiest om te zingen of te spitten(rappen) dan mag dat op een bestaand nummer maar dat hoeft niet. Misschien heb je zelf een nummer geschreven welke je wilt doen. Dat mag natuurlijk ook.

Kies je voor Spoken Word of je wil een verhaal vertellen dan kiezen we samen een onderwerp uit waarover je het wilt hebben. Je kiest zelf de muziek uit die jij het beste vindt passen bij jouw presentatie.

Zo gaan we op een leuke en creatieve manier werken aan je stem, ademhaling, zelfvertrouwen, communicatie, beweging en uitstraling. Ik leer je hierbij verschillende technieken zodat je vol overtuiging kunt laten zien wie je bent. Deze training is bedoeld voor verschillende groepen, bedrijven en scholen waarin men op muzikale wijze wil werken aan zelfvertrouwen, zelfwaardering en communicatie. Het gaat hierbij er niet om dat je het perfect doet maar dat je je “perfecte” ZELF mag zijn. Ik zeg ‘Applaus voor jezelf’!play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play